Naprawy w serwisie w przeszłości.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Piotr_T
    Rider
    S_OCP Member
    • 2006
    • 479

Blekitna Octavka, TDI, za Mszana Dolna w kierunku "zakopianki" w godzinach raczej okolopoludniowych (potem poooszla zakopianka)
    Trabienie nie bylo bo robilem za pasazera czerwonej B3

Aha, rejestracja chyba WY, ale byla spora roznica predkosci wiec zobaczenie TDI to juz byl sukces
  • Marrat
    Drive
    • 2005
    • 44

Witam.
    Kupiłem niedawno Octavie i znalazłem w jej dokumentach faktury z których wynika że była uszkodzona i naprawiana w ASO Skoda.
    Wie może ktoś czy istnieje możliwość sprawdzenie napraw dokonywanych w ASO Skoda w przeszłości przez poprzedniego właściciela?
    Pozdrawiam.

Komentarz

• MZD
      Ambiente
      • 2004
      • 242

Taka możliwość istnieje, wszystkie naprawy i przeglądy są rejestrowane. Teraz tylko pytanie czy ASO Skoda ma obowiązek udostępnić te dane czy też zależy to od dobrego humorku panów z serwisu ?
      Octavia Kombi ASV 114KM 256Nm @ 148KM 330Nm by ALI - polecam tego tunera...

Komentarz

• Ziomal
        RS
        S_OCP Member
        • 2005
        • 5841
        • Octavia I (1U2)
        • BFQ 1.6 MPI 102 KM

W zasadzie właściciel powinien znać przeszłość swojego auta i mieć wgląd do takich rzeczy.
        Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl

Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl

Jest O1 1.6 BFQ

Komentarz

• howard7
          L&K
          S_OCP Member
          • 2005
          • 1120

ale z tego co wiem niestety zalerzy to od nastroju panow z serwisu ale w wawie czesto udostepniaja na prosbe wglad do historii
          SZŁEM BOKIEM BO NIE SZŁO INACZEJ IŚC
          Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców

Komentarz

• Marrat
            Drive
            • 2005
            • 44

Zobaczymy, podskocze do Invest-Mot'u do Zgórska może będą mili i mi jakieś informacje udostepnią. Narazie wysłałem maila z pytaniem czy udziela takich informacji. Poczekamy zobaczymy.

Komentarz

Pracuję...